Profiel ASL

Terug naar de vorige pagina

Bent u geïnteresseeerd in deze dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Scholing

Profiel ASL is naast een loopbaanadviesbureau ook een scholingsinstituut. De kennis en ervaring van ons team delen we graag met anderen.

Ter bevordering van uw deskundigheid bieden wij een aantal scholingen aan:

1. Scholing leermiddelen Beroepskeuzedagboek
Met aandacht voor zowel theoretische onderbouwing als voor praktische werkvormen voor mentoren en decanen, waarmee zij de LOB taak goed en enthousiast aan leerlingen over kunnen brengen.
Meer info

2. Scholing decanen, lob-coördinatoren en loopbaandocenten
Afwisselende en bruikbare thema's voor decanen, zoals theorieën over loopbaankeuzes en visie op LOB, coaching van de leerling, testgebruik, opleidingen- en beroepenkennis.
Meer info

3. Gespreksvaardigheden
Deze cursus dient ter bevordering van de deskundigheid van mentoren en (lob-)docenten op het gebied van gesprekstechnieken.
Meer info

4. Loopbaanleren
Ter bevordering van de deskundigheid van mentoren en docenten op het gebied van Loopbaanoriëntatie en - begeleiding (LOB) bieden wij de cursus Loopbaanleren.
Meer info

5. Testgebruik & interpretatie
Kennisname van tests als hulpmiddel in de leerlingbegeleiding op het gebied van studievoortgang en (studie-)loopbaankeuze.
Meer info

6. Cursus psychologisch assistent (LOB)
Ter bevordering van de deskundigheid op het gebied van het afnemen van testen bieden wij de cursus psychologisch assistent aan.
Meer info

Scholing op maat
Wij stellen graag samen met u een maatgericht scholingsprogramma samen. Heeft u interesse? Spreek dan vrijblijvend met een van onze adviseurs. Bel 046-458 3775 of vul het contactformulier in, dan nemen wij graag contact met u op.

Profiel ASL

Ons team

Wij bestaan uit een gevarieerd team waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft en nauw met elkaar samenwerkt. Met plezier en enthousiasme zetten wij ons graag in voor een leven lang ontwikkelen. 

Kennis met ons maken? Klik dan hier!

  • Register Privacyconvenant Onderwijs
  • Nederlands Instituut van Psychologen
  • Biond
  • Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
  • Register Loopbaanprofessional
×
Home