Profiel ASL

Studie- en loopbaanadviesbureau Profiel ASL

Pand van Profiel ASL aan het Kloosterplein in SittardProfiel ASL is een studie- en loopbaanadviesbureau met ruim 20 jaar ervaring in loopbaancoaching. Ons team bestaat uit ervaren psychologen, loopbaanadviseurs en psychologisch medewerkers met passie voor hun vak.

Met onze professionele kennis over opleidingen en  beroepen helpen wij u om de juiste keuzes te maken. Behalve door ruime kennis en ervaring onderscheidt Profiel ASL zich door de nieuwste methodes van onderzoek en webbased ondersteunde methodieken. In de basis maken we gebruik van traditionele methoden, maar combineren deze graag met nieuwe, creatieve werkvormen.

Op basis van onze ruime ervaring met loopbaanvraagstukken zowel binnen het onderwijs als bedrijfsleven denken we graag met u mee om te komen tot creatieve oplossingen. Maatwerk is onze standaard, evenals denken in kansen en mogelijkheden. Wij maken voor u graag een traject op maat met een realistisch advies, waardoor u gericht actie kunt ondernemen.

In de basis richt Profiel ASL zich op het onderwijs.

Partner Talent Solutions is een nieuw onderdeel van Profiel ASL dat zich specifiek richt op loopbaanontwikkeling binnen het bedrijfsleven. Hiermee kunnen wij ook bedrijven, werknemers en werkzoekenden ondersteunen in elke fase van hun levensloop.

In 2019 zijn wij onderdeel geworden van de Partner Group.

Partner Group

De Partner Group – met ruim 30 jaar ervaring als HR dienstverlener - bestaat uit een vestigingennetwerk in Limburg en Brabant dat zich bezig houdt met het bieden van oplossingen voor vraagstukken op het gebied van werk en loopbaanontwikkeling. Wij hebben alle disciplines in huis op het gebied van W&S, uitzenden, detacheren, ZZP- en interim dienstverlening. Wij bemiddelen voor functies van ongeschoold tot universitair niveau.

Als Partner Group kunnen wij individuen en organisaties ondersteunen in elke fase van hun levensloop en helpen hun doelstellingen te realiseren vanuit eigen kracht en passie.

Kijk voor meer informatie op de website van de Partner Group: www.partner.nl

Onze kernwaarden

Passie

Passie Wij werken vanuit ons hart. Onze passie voor ons werk zie je terug in alles wat we doen. We zijn altijd op zoek naar verbetering en halen graag het beste in mensen en organisaties naar boven.

Persoonlijk

Persoonlijk We luisteren, zijn betrokken en streven ernaar om verwachtingen te overtreffen. Maatwerk is onze standaard.

Transparant

Transparant Voor ons betekent dit dat we open en eerlijk zijn op een respectvolle manier. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Vertrouwen

Vertrouwen Wij werken volgens professionele en ethische normen en creëren vertrouwen door open, eerlijk en verantwoordelijk te handelen.

Profiel ASL

Ons team

Wij bestaan uit een gevarieerd team waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft en nauw met elkaar samenwerkt. Met plezier en enthousiasme zetten wij ons graag in voor een leven lang ontwikkelen. 

Kennis met ons maken? Klik dan hier!

×
Home