Profiel ASL

Klantervaringen

Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Profiel ASL. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze diensten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

100% tevredenheid
na 25 beoordelingen

Geef ook uw mening

Hanne

Loopbaantraject

03-06-2021

K.

Ontwikkelingstraject

10-05-2021

Het meest waardevolle van dit traject is dat ik door de gesprekken met medewerker van Profiel aan het denken gezet ben. ik kwam tot de conclusie dat ik meer kansen heb dan dat ik zelf dacht.

Marlies Bex-Vink

Loopbaanadviestraject

09-04-2021

Na twee gesprekken meer duidelijkheid over mijn toekomstbeeld. Fijne begeleiding en goede feedback gekregen.

Leonie

Loopbaanscan

08-04-2021

Een uitgebreide vragenlijst in kunnen vullen en aan de hand hiervan een 2 tal fijne gesprekken. Medewerkster was meedenkend en enthousiast, een heel verhelderend traject.

Marcel

Ontwikkelingstraject

08-04-2021

Heel veel info gekregen op een mooie en persoonlijke manier. Begeleiding was goed en gedreven. Zeker een aanrader!

Sylwia

Ontwikkelingstraject

24-03-2021

Goed en uitgebreid advies.

Anoniem

Ontwikkel- en adviestraject

16-03-2021

Ik liep gebukt naar binnen en kwam met de schouders en het hoofd geheven naar buiten.

Beter dan dit kan ik het niet verwoorden.
Ik heb zoveel kracht gekregen uit de gesprekken die ik gevoerd heb met de medewerker, dat mijn zelfvertrouwen van 0 naar 100 is gegaan. Ik heb echt een compleet beeld gekregen van mijn competenties en persoonlijke eigenschappen!

Anoniem

Ontwikkeladviestraject

11-03-2021

Het heeft me weer meer inzicht en handvatten gegeven om verder te gaan.

Anoniem

Ontwikkeladviestraject

03-03-2021

Ik heb een ontwikkeladviestraject gevolgd bij Profiel ASL. Het heeft mij erg geholpen in het zoeken naar de juiste plek binnen mijn huidige werk. De medewerker was een prettige coach en stelde de juiste vragen. Fijn dat deze kans zich voordeed!

Profiel ASL:

Super bedankt voor je feedback. Combineer nu die juiste plek met een, eventueel, aanvullende opleiding.

Anoniem

Ontwikkeladviestraject

01-03-2021

Prima ervaring gehad en hierdoor een stuk wijzer geworden over de richting waarin ik het zoeken moet in de toekomst.

De testuitslagen en de gesprekken hebben gezorgd voor een bevestiging van wat ik eigenlijk al voelde en wist maar waar ik zelf nog niet achter kon staan; nu wel!

Profiel ASL:

Dank voor je reactie, goed om te horen dat je het juiste pad hebt gevonden. Je leeft niet om te werken, je werkt om te leven!

Anoniem

studiekeuze onderzoek

28-02-2021

Erg tevreden, onze zoon heeft nu een goed inzicht gekregen welke studie goed bij hem past

Vanessa Habets

Ontwikkeladviestraject

25-02-2021

Een zeer prettig traject!

De instructies voor het invullen van de loopbaanscan en de arbeidsmarktscan waren helder en overzichtelijk.

Mooie overzichtelijke rapporten met daarin de uitkomsten van de scans. Zeer waardevol voor het maken van opleidings- en werkkeuzes in de toekomst.

De adviesgesprekken waren heel professioneel met een persoonlijke benadering.
Een echte aanrader!

Profiel ASL:

Dankjewel voor je reactie Vanessa. Heel veel succes in de vervolgstappen in je carrière.

Eric Schrijen

Profiel test

25-02-2021

Via Claudia Mulder in contact gekomen met Profiel ASL om meer inzicht te verkrijgen in mijn sterke- en verbeterpunten.
Zowel partner HR als ASL werken nauw samen om het beste inzicht te geven en ook voor jou een mooie uitdaging te zoeken daar waar mogelijk.

Ik ben erg dankbaar voor de inzet van HR en ASL en de ervaringen die ik heb opgedaan.

Profiel ASL:

Super bedankt voor je feedback en heel veel plezier in je nieuwe baan.

Mary

Ontwikkeladviestraject

25-02-2021

Professionele organisatie. Aanrader! Zeer tevreden over het traject en de coach aan wie ik gekoppeld was. De medewerker nam de tijd, begeleide en luisterde goed, stelde de juiste vragen.

Profiel ASL:

Wat fijn om te horen Mary, dat het je zo goed bevallen is. Ik wens je nogmaals heel veel succes en alle goeds voor de toekomst!

Rim

Studiekeuzeonderzoek

24-02-2021

Dit onderzoek heeft me zeer goed geholpen om een beslissing te maken voor mijn volgende opleiding.
Wat ik er vooral fijn aan vond, is dat je zelf veel gaat nadenken en gaat praten over wat je zelf nou eigenlijk precies wil.

Lex

Ontwikkeladviestraject

24-02-2021

Waardevolle gesprekken gehad met de mensen van ASL.
Ze denken goed met je mee waar je kansen liggen op de arbeidsmark icm je interesses.

Jelle Overheul

Ontwikkeladviestraject

09-02-2021

Mijn ervaring met Profiel ASL is voor 95% positief. Waar zit hem die 5% dan in zou je je afvragen, er is altijd ruimte voor verbetering namelijk. Ik ben jong en 'handig met email e.d.', maar heb sinds mijn eerste contact met Profiel ASL met ik denk 4 of 5 verschillende mensen gesproken. Voor mij is dat geen probleem, daar ik redelijk snel kan schakelen, maar soms moest ik wel denken welke informatie ook alweer in welke e-mail van welke persoon stond. Andere mensen zouden dit wellicht als storend kunnen ervaren.
Over mijn traject ben ik zeer tevreden en met name over de begeleiding van de medewerker. De gesprekken waren erg ontspannen en ik heb een duidelijk beeld en een duidelijke filter vanuit haar kant gekregen over hoe ik nu eigenlijk in elkaar steek en wat voor mij leuk is als werk en wat meer als hobby. De medewerker heeft mij weten te motiveren om direct de schouders eronder te zetten en mij te enthousiasmeren, hier ben ik haar ook erg dankbaar voor.
Het eerste gesprek was bovenal het meest verhelderend, maar daarna was ik wel 'gaar', positief, maar veel stof tot nadenken, desalniettemin meer dan de moeite waard.
Dank voor deze mogelijkheid en wie weet tot ziens!

Profiel ASL:

Dank voor je feedback, we gaan proberen de volgende keer die laatste 5% ook nog voor elkaar te krijgen!

Anoniem

Ontwikkel advies

07-02-2021

Makkelijke en duidelijke instructies voor het invullen van de testen. Vervolgens super deskundige adviesgesprekken. Echt een aanrader!

Profiel ASL:

Dankjewel voor je positieve reactie!

Jeannine Maassen-de Raad

Loopbaanadvies

26-01-2021

Goede loopbaanscan en zeer duidelijke feedback van de medewerker. Goede en duidelijke tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Profiel ASL:

Dankjewel voor je feedback en heel veel succes verder!

Anoniem

Ontwikkeladviestraject

21-01-2021

Loopbaanscan en arbeidsmarktscan digitaal ingevuld en vervolgens in twee sessies besproken.
Fijne persoonlijke gesprekken met veel praktische tips en toelichting. Zeker een aanrader om voor jezelf in beeld te krijgen waar je goed en minder goed in bent en hoe je dit kunt meenemen/gebruiken op je huidige werkplek of bij het zoeken naar een nieuwe werkplek.

Profiel ASL:

Dankjewel voor je positieve reactie!

Juliette Kemperman

Ontwikkeladviestraject

18-01-2021

Inhoudelijk, to the point, ik voelde me op me gemak en ben goed geholpen.

Profiel ASL:

Fijn om te horen, dankjewel voor je reactie!

Jill Kwakkel

Loopbaanontwikkeladvies

12-01-2021

Ik heb een loopbaanontwikkeladvies traject doorlopen bij Profiel ASL. Ik heb een aantal testen gemaakt en vragenlijsten ingevuld, deze zijn uitvoerig nabesproken met een medewerker van Profiel ASL. Dit was een zeer prettig gesprek wat mij echt de ogen heeft geopend! Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn sterke punten en in mijn valkuilen. Ik heb ook handvaten gekregen om hiermee om te gaan. Erg verhelderend! Dit heeft mijn carrière een echte boost gegeven.
Hartelijk bedankt Profiel ASL, ik raad dit iedereen aan!

Profiel ASL:

Dank voor je positieve feedback, heel veel succes verder!

Anoniem

Loopbaan advies

04-01-2021

Nathalie

Loopbaanscan

04-01-2021

Afgelopen december heb ik bij Profiel ASL een loopbaantraject gevolgd. Allereerst heb ik een aantal testen gemaakt en de resultaten zijn tijdens de eerste afspraak besproken. Dat was heel fijn omdat dit meer inzicht heeft gegeven in mijn capaciteiten en wensen. Super dat dit alles zeer goed was voorbereid en dat er veel persoonlijke aandacht was tijdens het gesprek. Uit de testen en mijn cv kwam een duidelijke lijn naar voren, waarvan ik mezelf vooraf niet bewust was. Hierna werden aandachtspunten besproken en kreeg ik enkele vragen mee. Tijdens het tweede gesprek kwamen de vragen op tafel en werd er verder ingegaan op de aandachtspunten. Geweldig hoe er werd meegedacht met al mijn ideeën en de adviezen die gegeven werden en de mogelijkheden die er besproken zijn. Door deze creativiteit en deskundigheid ga ik nu vol goede moed verder mijn loopbaan vorm geven.

Profiel ASL:

Heel fijn om te horen dat het zo positief is bevallen!

J. Geven

Ontwikkel adviestraject

21-11-2020

Een professionele aanpak over de benadering van mijn situatie, waarin ik werd uitgedaagd om verder te kijken dan mijn comfortzone.
Goed kloppend traject van A tot Z.

Profiel ASL:

Dankjewel voor je positieve reactie!

Profiel ASL

Ons team

Wij bestaan uit een gevarieerd team waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft en nauw met elkaar samenwerkt. Met plezier en enthousiasme zetten wij ons graag in voor een leven lang ontwikkelen. 

Kennis met ons maken? Klik dan hier!

× Home Over ons Onderwijs Bedrijfsleven Nieuws Contact
Home