Profiel ASL

Aanmelden onderzoek

Aanmelden schoolkeuzeonderzoek, instroomonderzoek, studiekeuzeonderzoek of loopbaantraject

Voor het aanmelden voor een schoolkeuzeonderzoek, instroomonderzoek, studiekeuzeonderzoek of loopbaantraject kunt u telefonisch contact opnemen. Samen met u maken wij passende afspraken. Wilt u alvast kijken wanneer de eerst volgende testdagen zijn? Klik dan hier.

Aanmelden 21+ onderzoek

Voor de volgende opleidingen van Zuyd Hogeschool kunt u zich rechtstreeks bij ons aanmelden. U dient hiervoor eerst telefonisch (046-4583775) contact met ons op te nemen om een afspraak voor de test in te plannen. Daarna klikt u op de link van de opleiding waarvoor u zich wilt aanmelden, en vult u uw persoonlijke gegevens in de e-mail die zich dan opent aan. Als u alles heeft ingevuld klikt u op verzenden.

Swipe om de hele tabel te zien

Productnaam Aanmelding Duur Aandachtspunten
Business Studies Aanmelden 9.30u-13.00u
Commercieel Management-AD Aanmelden 9.30u-13.00u
Commerciële Economie Aanmelden 9.30u-13.00u
European Studies Aanmelden 9.30u-13.00u Dit is een Engelstalige opleiding. Je kunt de test zowel in het Nederlands als in het Engels maken.
Finance & Control Aanmelden 9.30u-13.00u
International Business Aanmelden 9.30u-13.00u Dit is een Engelstalige opleiding. Je kunt de test zowel in het Nederlands als in het Engels maken.
ICT - HBO Bachelor Aanmelden 9.30u-13.00u
ICT - AD Aanmelden 9.30u-13.00u
Oriëntaalse Talen en Communicatie Aanmelden 9.30u-13.00u
Vertaalacademie Aanmelden 9.30u-13.00u
Vormgeving – Architectuur en Interieur Aanmelden 9.30u-13.00u Dit is een selectiestudie.
Vormgeving – Visuele Communicatie Aanmelden 9.30u-13.00u Dit is een selectiestudie.

N.B. voor hotmail gebruikers! We constateren de laatste tijd steeds vaker dat cliënten hun uitnodiging niet ontvangen op hun hotmail adres, of dat deze in de spamfolder terecht komt. Controleer je spamfolder, of geef een ander e-mailadres op.

Voor de overige opleidingen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de betreffende opleiding van Zuyd Hogeschool

EnglishIf you are a non-Dutch speaking student

The English entrance test is planned once a year. This is scheduled for May 11th 2020. If you are willing to enroll  in the schoolyear 2020/2021, you have to participate on this date. If however you would like to start in september 2020 and have missed this date, do contact Zuyd and ask them if it's still possible to enroll for the upcoming schoolyear. If so, they can contact us for planning an additional date. 

Information English entrance test

Profiel ASL

Ons team

Wij bestaan uit een gevarieerd team waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft en nauw met elkaar samenwerkt. Met plezier en enthousiasme zetten wij ons graag in voor een leven lang ontwikkelen. 

Kennis met ons maken? Klik dan hier!

× Home Over ons Onderwijs Bedrijfsleven Nieuws Contact
Home