Profiel ASL

Historie

Marja Canisius en Peter de Visser
Marja Canisius en Peter de Visser

Vernieuwende loopbaanbegeleiding met aandacht voor persoonlijkheidsontwikkeling en sociale interactie vormgeven. Dat was voor ons, Peter de Visser en Marja Canisius, in 1999 aanleiding Profiel ASL op te richten. Niet langer was beroepskeuze een keuze voor het leven, maar vormt talentontwikkeling en levenslang leren het fundament voor loopbaanplanning. Dat is onze inspiratie. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring als psycholoog en loopbaanadviseur. Met een enthousiast team van loopbaanprofessionals verankerden wij onze uitgangspunten in een breed scala aan loopbaandiensten met eigen innovatieve en webbased methodieken.

Profiel ASL staat nu al vele jaren garant voor professionele studie – en loopbaanbegeleiding. Onze goed opgeleide en deskundige adviseurs gebruiken een kwalitatief hoogstaand instrumentarium in direct persoonlijk contact met onze cliënten. Deze aanpak leidt er toe dat zowel jongeren als volwassenen persoonlijke actie kunnen ondernemen bij het kiezen op transitiemomenten in studie en loopbaan

Sinds 2019 maakt Profiel ASL deel uit van Partner Group. Hierdoor kan loopbaanbegeleiding nog beter toegespitst worden op doelgroepen in het onderwijs en het bedrijfsleven

Tegenwoordig staat in de missie van Profiel ASL ‘’talenten ontdekken, ontplooien en uitdagingen aangaan waarbij de persoonlijke benadering voorop staat”. Hierin weerklinkt nog steeds de passie van de oprichters ieder mens met zijn eigen unieke talent te stimuleren in de ontwikkeling van een flexibele loopbaan gedurende het hele leven.

Profiel ASL

Ons team

Wij bestaan uit een gevarieerd team waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft en nauw met elkaar samenwerkt. Met plezier en enthousiasme zetten wij ons graag in voor een leven lang ontwikkelen. 

Kennis met ons maken? Klik dan hier!

×
Home