Profiel ASL

Week van de Loopbaan

Datum geplaatst: 19-08-2020

Wist je dat…

Wij meedoen aan de week van de Loopbaan? Ben jij toe aan een nieuwe stap binnen je loopbaan, wil jij je horizon verbreden of wil jij jezelf beter leren kennen? Lees dan snel verder!

De week van de loopbaan staat in het teken van een LevenLangOntwikkelen en vindt dit jaar plaats van 14 t/m 18 september. Tijdens deze week kan iedereen gratis deelnemen om loopbaanadvies in te winnen.

Vanuit Profiel ASL hebben wij verschillende activiteiten georganiseerd om studenten, werkenden en werkzoekenden op weg te helpen en meer inzicht in zichzelf te geven. Wij bestaan uit een team van ervaren studie- en loopbaanadviseurs met veel kennis over opleidingen en beroepen. Tijdens de week van de loopbaan werken wij samen met een team enthousiaste recruiters die kunnen voorzien in de beste cv- en sollicitatietips.

Wat gaan we doen?

  • Workshop ‘Wie ben ik?’. Zit jij niet op je plek binnen je huidige functie en wil jij erachter komen wat wel bij jou past? Of wil jij jezelf gewoon wat beter leren kennen? Meld je dan aan voor onze workshop ‘Wie ben ik?’! Tijdens deze workshop zet jij een eerste stap om meer inzicht in jezelf te krijgen.
  • LinkedIn- of cv check. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Loop dan binnen voor een cv- of LinkedIncheck en ontvang tips waarmee jij je profiel nog net wat aantrekkelijker maakt.
  • Loopbaanadviesgesprek. Heb jij twijfels over je huidige loopbaan en wil je hierover met een deskundige van gedachte wisselen? Loop dan binnen voor een één-op-één gesprekje en krijg inzicht in wat mogelijke vervolgstappen zouden kunnen zijn. 
  • Wil jij je goed kunnen voorbereiden op een sollicitatie? Meld je dan aan voor onze sollicitatieworkshop!

Wil jij deelnemen of heb je vragen? Stuur een berichtje naar info@profiel-asl.nl of bel naar 046-4583775.

Week van de Loopbaan
Profiel ASL

Ons team

Wij bestaan uit een gevarieerd team waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft en nauw met elkaar samenwerkt. Met plezier en enthousiasme zetten wij ons graag in voor een leven lang ontwikkelen. 

Kennis met ons maken? Klik dan hier!

× Home Over ons Onderwijs Bedrijfsleven Nieuws Contact
Home