Profiel ASL

Regeling loopbaanadvies A+O fonds Rijk

Datum geplaatst: 17-08-2021

Regeling loopbaanadvies A+O fonds Rijk

Merk je dat je behoefte hebt aan professionele loopbaanbegeleiding én ben je drie jaar of langer in dienst bij het Rijk? Grijp nu je kans en meld je aan voor de ‘Regeling Loopbaanadvies’ via het A+O fonds Rijk! Als je in aanmerking komt, kun je een volledig gesubsidieerd traject (max. €1500 excl. BTW) volgen bij één van de loopbaanadviseurs van Profiel ASL.

Hoe werkt de aanvraagprocedure?

  • Check via Aanvraag Loopbaanadvies (aofondsrijk.nl) of je in aanmerking komt voor het traject.
  • Kom je in aanmerking? Neem dan contact op met één van de loopbaanadviseurs van Profiel ASL via info@profiel-asl.nl of 046-4583775 en vraag een vrijblijvende intake aan. Tijdens dit intakegesprek wordt het doel van het loopbaantraject bepaald. Klikt het tijdens dit intakegesprek en wil je het traject verder in gang zetten? Dan worden tijdens het intakegesprek de vervolgafspraken gemaakt.

Je kunt dit intakegesprek ook inplannen tijdens de Week van de Loopbaan (13 t/m 17 september).

  • Na de intake ontvang je van de loopbaanadviseur de offerte. Ieder loopbaantraject wordt op maat samengesteld op basis van jouw wensen en de werkwijze van de loopbaanadviseur, maar bevat sowieso een assessment en meerdere loopbaangesprekken.
  • Maak een account aan bij A+O fonds Rijk via http://www.loopbaanadvies.aofondsrijk.nl/ en doe de officiële aanvraag om het loopbaantraject vergoed te krijgen. Je hebt dan o.a. een recente loonstrook en de offerte nodig. Heb je de toezegging gekregen per e-mail? Dan kun je definitief met de loopbaanadviseur aan de slag!
  • Vervolgens ontvang je via de mail de link voor het assessment. Nadat je hebt deelgenomen aan het assessment, ontvang je van ons de factuur. Daarna vindt het eerste gesprek plaats met de loopbaanadviseur.
  • Heb je het loopbaantraject helemaal afgerond? Dan kun je de gemaakte kosten daarna declareren. Dit doe je ook weer via http://www.loopbaanadvies.aofondsrijk.nl/. Het A+O fonds keert uiterlijk 4 weken na de declaratie het bedrag aan jou uit.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op of kijk voor meer informatie op http://www.loopbaanadvies.aofondsrijk.nl/.

Direct aanmelden

Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor de regeling loopbaanadvies A+O fonds Rijk.

Klik hier om je aan te melden

 

Regeling loopbaanadvies A+O fonds Rijk
Profiel ASL

Ons team

Wij bestaan uit een gevarieerd team waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft en nauw met elkaar samenwerkt. Met plezier en enthousiasme zetten wij ons graag in voor een leven lang ontwikkelen. 

Kennis met ons maken? Klik dan hier!

×
Home