Profiel ASL

Maand van de studiekeuze

Datum geplaatst: 14-10-2021

De tijd vliegt, het examen komt eraan en je twijfelt nog over je studiekeuze. Sommige fixusstudies in het hoger onderwijs sluiten hun aanmeldtermijn al op 15 januari. Iedereen moet zich aangemeld hebben vóór 1 mei (hbo en wo) of 1 april (mbo).

Ben je nog niet zeker van je studiekeuze, laat je dan informeren over een studiekeuzeonderzoek en profiteer van onze speciale korting voor eindexamenkandidaten én MBO-HBO doorstromers.

Na een intake neem je deel aan een onderzoek naar capaciteiten, interesse en persoonlijkheid. Vervolgens ga je samen met een adviseur in gesprek om je uiteindelijke studiekeuze verder te bepalen. Als je bij ons een studiekeuzeonderzoek komt volgen in de maanden november en december, profiteer je van een actietarief van € 495 incl. BTW (i.p.v. de normale prijs € 570). Lijkt dit traject je iets? Wacht niet te lang en neem contact met ons op!

Neem contact op

 

Maand van de studiekeuze
Profiel ASL

Ons team

Wij bestaan uit een gevarieerd team waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft en nauw met elkaar samenwerkt. Met plezier en enthousiasme zetten wij ons graag in voor een leven lang ontwikkelen. 

Kennis met ons maken? Klik dan hier!

× Home Over ons Onderwijs Bedrijfsleven Nieuws Contact
Home