Profiel ASL

Ins en Outs Gratis Ontwikkeladvies

Datum geplaatst: 21-10-2020

Gratis ontwikkeladvies

Waarom en voor wie?

Sommige sectoren hebben het moeilijk: er veranderen of verdwijnen banen. Er zijn ook sectoren waar juist werknemers nodig zijn. “NL Leert Door” helpt werkenden en werkzoekenden zich voor te bereiden op ander werk. Per 1 december 2020 worden door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid weer 50.000 gratis ontwikkeladviestrajecten beschikbaar gesteld.

Alle werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd kunnen hier gratis gebruik van maken.

Voor werkgevers:
Heeft u te maken met outplacement, re-integratie, tweede spoor trajecten, doorstroom trajecten of andere aanpassingen met betrekking tot de inzetbaarheid van uw personeel? Het ontwikkeladvies geeft u inzicht in de talenten en mogelijkheden van uw medewerkers.

Voor werkzoekenden of werknemers:
Ervaart u onzekerheid in uw huidige functie, denkt u na over een carrièreswitch of bent u op zoek naar een (andere) baan? Het ontwikkeladvies helpt u verder in dit traject.

Wat houdt het in?

De NL Leert Door subsidie van de overheid voor ontwikkeladvies wordt gefinancierd middels een tijdelijke subsidieregeling die werkenden of werkzoekenden in de gelegenheid stelt om zich te (her)oriënteren op de arbeidsmarkt. Het ontwikkeladvies geeft inzicht in kansen op de arbeidsmarkt, zowel binnen de huidige functie als voor een andere (gewenste) functie. Daarnaast wordt gekeken naar persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en ambities.

Het loopbaan ontwikkeladviestraject bestaat uit een arbeidsmarktscan en een persoonlijkheidsscan die thuis vooraf aan het traject ingevuld dienen te worden. Vervolgens zullen er meerdere adviesgesprekken plaatsvinden waarin de resultaten besproken worden en waarin de kandidaat en de adviseur samen een ontwikkelplan opstellen. Deze persoonlijke gesprekken kunnen zowel bij ons op kantoor, als thuis via bijvoorbeeld Skype of Teams plaatsvinden.

Aanmelden

Aan dit persoonlijke ontwikkeladviestraject zijn voor u en / of uw kandidaat geen kosten verbonden.

Wij verzorgen de aanvraag voor de subsidieregeling en nemen u alle administratie hieromtrent uit handen. Het enige dat wij nodig hebben om vooraf een plekje te reserveren is naam, emailadres, telefoonnummer en geboortedatum van de kandidaat. Wij regelen de rest.

Wanneer de kandidaat geregistreerd is, wordt telefonisch contact opgenomen om de aanvraag compleet te maken. Vanaf dat moment kunnen er afspraken worden gemaakt over het verloop van het ontwikkeladviestraject.

Heeft u vragen of interesse? Neem contact met ons op via 046-4583775 of info@profiel-asl.nl.

Direct aanmelden

Wees er snel bij, het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Ins en Outs Gratis Ontwikkeladvies
Profiel ASL

Ons team

Wij bestaan uit een gevarieerd team waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft en nauw met elkaar samenwerkt. Met plezier en enthousiasme zetten wij ons graag in voor een leven lang ontwikkelen. 

Kennis met ons maken? Klik dan hier!

× Home Over ons Onderwijs Bedrijfsleven Nieuws Contact
Home