Profiel ASL

Gratis stap ontwikkeladvies, informatie voor werkgevers

De arbeidsmarkt staat onder druk: de krapte op de arbeidsmarkt treft steeds meer beroepsgroepen. Er veranderen of verdwijnen niet alleen banen, maar ook zijn er veel sectoren waar juist werknemers nodig zijn. Dit betekent dat werving en behoud van (talentvolle) werknemers belangrijker dan ooit is.

Een belangrijk criterium om te beslissen bij welke organisatie een werknemer wilt werken, is de mogelijkheid voor (professionele) ontwikkeling. Dit betekent dat de ontwikkeling van werknemers een belangrijke rol speelt bij zowel het werven en behoud van personeel. Loopbaanadviseurs van Profiel ASL kunnen uw werknemers helpen bij het concretiseren van een op maat gemaakt actie/ontwikkelplan, zodat de werknemer handvaten krijgt aangereikt om zich te blijven ontwikkelen binnen de organisatie.

Elke werknemer met een maximaal MBO-2 niveau kan vanaf 1 april deelnemen aan een gratis ontwikkeladviestraject t.w.v. €700,00 bij een loopbaanadviseur van Profiel ASL.

Heeft u te maken met outplacement, re-integratie, tweede spoortrajecten, doorstroom trajecten of andere aanpassingen met betrekking tot de inzetbaarheid van uw personeel? Het ontwikkeladvies geeft u inzicht in de talenten en mogelijkheden van uw medewerkers. In het contactformulier kunt u aangeven dat u werkgever bent. Wij zullen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden voor werkgevers

Profiel ASL

Ons team

Wij bestaan uit een gevarieerd team waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft en nauw met elkaar samenwerkt. Met plezier en enthousiasme zetten wij ons graag in voor een leven lang ontwikkelen. 

Kennis met ons maken? Klik dan hier!

×
Home