Profiel ASL

SLIM Stimuleringsregeling met Profiel ASL

Datum geplaatst: 10-08-2022

De SLIM subsidie is een stimuleringsregeling die een budget creëert van € 25.000 om leren en ontwikkeling vanzelfsprekend te maken binnen jouw mkb organisatie.

Vanaf 1 september 2022 kan de subsidie aangevraagd worden. De definitieve startdatum kan later bepaald worden. Blijf jouw organisatie structureel naar een hoger niveau tillen en haal het beste uit je medewerkers. Dit zorgt voor goed werkgeverschap en het binden en boeien van de juiste mensen.

Wij kunnen de subsidie voor jou aanvragen voor de onderstaande vier activiteiten. Met onze expertise dragen wij zorg voor de gewenste activiteiten gedurende het project; wij garanderen optimale uitvoering en resultaat.

 1. Doorlichting van de onderneming
  Resultaat: toekomstgericht ontwikkelplan voor een optimaal personeelsbeleid.

 2. Individuele ontwikkeladviezen voor de medewerkers
  Resultaat: Het stimuleren van medewerkers om het beste uit zichzelf te halen binnen de organisatie.

 3. Ontwikkelen van een methode die medewerkers blijvend aanmoedigt in hun ontwikkeling
  Resultaat: Leren en ontwikkelen verankeren binnen de organisatie.

 4. Aanbieden van praktijkwerkleerplaatsen in de derde leerweg
  Resultaat: Creëren van werkgelegenheid en goed werkgeverschap.

Het betreft maatwerk, de exacte invulling van de activiteiten worden aangepast op jouw organisatie. De subsidie is bij toekenning niet alleen voor de externe kosten subsidiabele, maar ook interne loonkosten worden gesubsidieerd.

Ontwikkeling is onze inspiratie!

Profiel ASL is een loopbaanadviesbureau, sinds begin 2019 onderdeel van de Partner Group, met ruim 20 jaar ervaring in loopbaancoaching. Ons team bestaat uit ervaren psychologen, loopbaanadviseurs, HR medewerkers en projectmanagers met passie voor hun vak.

Naast het indienen van de SLIM aanvraag zijn wij dé partner voor advies, uitvoering en gehele organisatie met betrekking tot het SLIM traject. Door onze ruime ervaring en expertise met loopbaanvraagstukken in zowel het bedrijfsleven, als ook in het onderwijs, komen wij tot de kern van de ontwikkelbehoefte. Vanuit deze ontwikkelbehoefte creëren we beweging binnen de organisatie. Samen komen wij tot creatieve en haalbare stappen voor de beoogde doelstelling(en). De SLIM subsidie regeling leent zich hier uitstekend voor.

Nieuwsgierig?

Plan vandaag nog een afspraak met ons in voor een eerste oriëntatie en kennismaking, zodat wij 1 september meteen de subsidie-aanvraag kunnen doen. Bel 046 - 4583775 of klik op onderstaande knop voor onze contactgegevens.

Plan nu een afspraak in

SLIM Stimuleringsregeling met Profiel ASL
Profiel ASL

Ons team

Wij bestaan uit een gevarieerd team waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft en nauw met elkaar samenwerkt. Met plezier en enthousiasme zetten wij ons graag in voor een leven lang ontwikkelen. 

Kennis met ons maken? Klik dan hier!

× Home Over ons Onderwijs Bedrijfsleven Nieuws Contact
Home