Profiel ASL

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan!

Datum geplaatst: 03-08-2021

Tijdens de Week van de Loopbaan hebben wij aandacht voor Een Leven Lang Ontwikkelen en gaan we aan de slag met persoonlijke ontwikkeling voor alle mensen en organisaties!

Van 13 t/m 17 september is iedereen welkom om kosteloos aan de slag te gaan met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Ben je werknemer, werkgever, werkzoekend, student of gewoon nieuwsgierig en wil je graag meer inzicht in jezelf of je medewerkers? Meld je dan aan voor één of meerdere van onze activiteiten.

Wat gaan we doen?

 • Workshop 'Van werkstress naar werkgeluk'
  Wil jij meer inzicht in wat jou energie geeft en wat juist niet? Neem dan deel aan deze workshop. Een interactieve sessie waarin je je bewust wordt van je stressbronnen en energiebronnen. Je gaat dat doen aan de hand van koerskaarten en persoonlijke opdrachten. 
 • LinkedIn- of cv check
  Ben je aan het solliciteren en kun je wel wat tips gebruiken om je profiel nog net wat aantrekkelijker te maken? Kom bij ons langs en ga samen met een deskundige aan de slag met jouw cv- of LinkedIn profiel.
 • Workshop ‘Wie ben ik?’
  Wil jij meer inzicht in jezelf en ben je nieuwsgierig naar wat nu echt bij jou past? Meld je dan aan voor deze workshop. Samen met een ervaren loopbaanadviseur zet je de eerste stap om meer inzicht in jezelf te krijgen.
 • Loopbaanadviesgesprek
  Vind je het inspirerend om met een deskundige van gedachte te wisselen over mogelijke vervolgstappen? Of twijfel je al een tijdje of je wel op de goede plek zit, maar lijkt de stap te groot om een loopbaanadviestraject te starten? Loop dan bij ons binnen voor een vrijblijvend en laagdrempelig spar-moment met een van onze loopbaanadviseurs.

Opgelet! Werk jij voor de Rijksoverheid? Lees dan snel hieronder verder wat de Week van de Loopbaan jou kan bieden.

Werk jij voor het Rijk en ben jij drie jaar of langer in dienst? Dan is het A+O fonds zeker interessant. Via dit fonds kom jij voor een gesubsidieerd loopbaanadviestraject in aanmerking. Tijdens de Week van de Loopbaan bieden wij de mogelijk om vrijblijvend kennis te maken met een van onze loopbaanadviseurs. Klikt het en ben je enthousiast? Dan kan een traject vervolgens in gang worden gezet.

Klik hier om je aan te melden

100% klanttevredenheid!
Profiel ASL heeft een klanttevredenheid van bijna 100%! Klik hier om onze klantervaringen te lezen.

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan!
Profiel ASL

Ons team

Wij bestaan uit een gevarieerd team waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft en nauw met elkaar samenwerkt. Met plezier en enthousiasme zetten wij ons graag in voor een leven lang ontwikkelen. 

Kennis met ons maken? Klik dan hier!

× Home Over ons Onderwijs Bedrijfsleven Nieuws Contact
Home